top of page
  • matslind

DO YOU WANT TO BE OUR HEAD OF STOCKHOLM

Retention Group är inget traditionellt Executive Search-företag, vi är Managementkonsulter som tillför våra kunder unika konkurrensfördelar genom vår affärsutvecklingsmetod och högpresterande kandidater.

NULÄGE

Retention Group har över 10 års erfarenhet av att rekrytera ledare åt Svenska företag i Kina och Asien. Våra kunder är ledande inom sin bransch och företag som insett att tillväxten finns i Asien. Vi har under åren byggt upp en solid plattform av samarbetspartners både i Sverige och Asien.

ÖNSKAT LÄGE

I Stockholm finns redan ett antal globala kunder och framförallt en stort antal företag med tillväxtambitioner i Asien, de ska vi serva via vårt nya dotterbolag i Stockholm.

VEM ÄR VÅR NYA VD FÖR STOCKHOLM

Du är driven och engagerad Managementkonsult tränad i välutvecklade miljöer. Van vid att analysera, planera och genomföra förändringsprojekt. Du känner att det är dags att driva något eget samtidigt som du är en del av en vältrimmad plattform.

NÄSTA STEG

Skriv några rader till mig om varför din bakgrund och du som person är rätt för rollen som VD för Retention Group Stockholm AB.


Vänligen


Mats Lind

Grundare och Managing Partner


Hozzászólások


bottom of page